Gerda uit Groningen Noord

Het project

De bewoonster van dit huis wilde meer sfeer in huis. Uiteindelijk deed ik een totaaladvies bij haar en met een grote portie lef liet ze alles over zich heen komen. De paarse bank was het uitgangspunt. Het prachtige behang van Cole and Son is de eyecatcher geworden in huis! Grijs en zwarttinten zorgen voor eenheid en rust, met toch dat beetje pit. Werk in uitvoering de komende maanden dus.

Kernwoorden: Moderne stijl met grafische en botanische elementen, planten, natuurlijke materialen (hout/riet), zitcomfort, breisels, patronen, contrast, afbeeldingen bloemen en planten, stad Groningen, behang.

Bron projectafbeelding

Wat vond Gerda?

“Het maken van keuzes in het interieur vind ik lastig omdat ik zelf niet goed kan bedenken hoe het eruit gaat zien en omdat het aanbod zo groot is. Jouw hulp was dan ook zeer welkom!  Het contact was plezierig: je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Je luisterde heel goed naar wat ik wilde (dat is echt een kwaliteit!). Dit heeft als resultaat gehad dat er een prachtige en goed verzorgde eindpresentatie ligt met elementen die ik zelf niet had kunnen bedenken, maar wel durf uit te voeren. Met het moodboard, de plattegrond, een 3-D presentatie en een productoverzicht kan ik uitvoering gaan geven aan dit creatieve ontwerp. Je advies is het geld zeker waard. Ik ga binnenkort aan de slag! Bedankt!””