Jan Willem en Inge uit Groningen

Het project

Het gezin heeft een pittige tijd achter de rug en wil graag een nieuwe start maken. Ze hebben zelf veel ideeën en weer wat energie om het interieur aan te pakken, maar wat extra denkwerk en creativiteit was welkom. Ik vond het ontzettend leuk om met deze ontzettend lieve mensen mee te denken over meer kleurgebruik in hun huis, een fijn plekje voor de meisjes, een gedenkhoekje voor hun zoon. Direct dezelfde week gingen ze al op pad om de bank en gordijnen te bekijken en kort daarna was de muur roze. Echt leuk! Fris, kleurrijk en toch rust zal Inge en Jan Willem iedere dag weer een fijne thuiskomst geven.

Bron projectafbeelding

Wat vonden Jan Willem en Inge?

”Inderdaad hadden we dit duwtje en deze inspiratie nodig die Vivi ons gaf. We werden al helemaal blij van het vrolijke moodboard! Ze kon alles wat we in ons hoofd hadden goed omzetten in concrete producten en bovendien heeft ze rekening gehouden met ons budget. Tijd vinden blijft een uitdaging voor ons maar we zijn al een mooi eindje op weg met de uitvoering van het plan. ”