Laurens en Sander uit Emmen

Het project

Het stel woonde al een behoorlijke tijd in hun relatief kale huis en zo kon het niet langer! Ze waren ontzettend toe aan eenheid in hun interieur. De muur was al wel groen maar deze hoek werd toch wel erg donker. Door midden in de ruimte een transparante houten afscheiding te plaatsen ontstaan rn 2 aparte delen en lijkt de ruimte optisch minder lang. Veel natuurlijke elementen was een wens van de beide heren en een mix van stoer en verschillende materialen. Daar kon ik wel wat mee! De schilder kwam direct langs om te starten met de wanden en de rest van het project wordt de komende tijd uitgevoerd.

Bron projectafbeelding

Wat vonden Laurens en Sander?

“Wij weten wel wat we mooi vinden en wat niet, maar hoe combineer je dan alles met elkaar tot een geheel? Daar kwamen we echt niet uit! Door goed te vragen wat onze wensen waren en in te gaan op onze woonstijl, heeft Vivi echt een advies gemaakt dat bij ons allebei past. Het is nu al zo’n stuk opgeknapt! We zijn ook heel blij met het baksteenbehang en het vele hout, leer en staal dat telkens terugkomt. “