Linda en Erik uit Groningen

Het project

Al 10 jaar hadden ze hetzelfde interieur. Een klassieke barokstijl met bijpassend behang. Daar mocht een modern sausje overheen. Dit gezin koos voor een mix aan stijlen met een wat stoerdere uitstraling. Een grote kast op maat, waar de TV achter schuifdeuren kan worden weggeborgen. Rust en eenheid stond bovenaan hun verlanglijstje. Groen en grijstinten worden aangevuld met details in zwart, hout en goud. Het mooie hexagon behang geeft de ruimte allure.

Bron projectafbeelding Perscentrum Wonen

Wat vonden Linda en Erik?

“ We wilden graag wat anders maar waar te beginnen. Daarom hebben we Vivi ingeschakeld en zij heeft een persoonlijk interieurplan voor ons gemaakt. We waren direct erg te spreken over de sfeer die ze schetste. Eerst nog moeilijk voor te stellen maar door voorbeelden, 3D ontwerpen en een duidelijk ontwerp van de kast op maat hebben we nu een beeld gekregen. Voor ons was het een leuke ervaring en we hebben goede adviezen gekregen waar we waarschijnlijk in dit voorjaar mee aan de slag kunnen.”