Maaike en Jacobien uit Groningen

Het project

Maaike en Jacobien hadden net een prachtige nieuwe PVC vloer gekregen toen ze me belden. De de sfeer was niet zoals ze graag zouden zien. Naast een kindvriendelijke en praktische inrichting stond rust ook bovenaan het verlanglijstje. Maar wel met wat originele stoere elementen. Door wat te schuiven met de indeling ontstaat ruimte voor een werkplek een speelhuis en een knutsel/tekenplek voor de kinderen. Rust en ruimte dus, aangevuld met kleurige accessoires.

Bron projectafbeelding

Wat vonden Maaike en Jacobien?

“ Wij wilden heel graag meer sfeer, rust, kleur en eenheid in onze woonkamer. Wel heel belangrijk dat onze 3 kindjes naar hartenlust kunnen spelen en tekenen/knutselen. Vivi heeft onze woonkamer zo omgegooid dat al deze woonfuncties een plek hebben gekregen terwijl het geheel toch rustig blijft. Door kleur toe te voegen in ons lichte huis, ontstaat veel meer sfeer. Wij zijn heel blij met het advies en we zijn al bezig met de uitvoering van het plan. ”