Marco en Amarens uit Groningen Zuid

Het project

De indeling, sfeer en de verlichting is waar ze maar niet uitkwamen, toen mijn hulp werd ingeroepen. Ik zag direct dat er veel winst te behalen was met de vloer, om deze lichter de maken. Op deze manier licht het huis op, en is het gemakkelijker om kleur toe te voegen waarmee je meer sfeer creëert. De wens om alles net een tikkeltje strakker te maken kon hier ook goed in verwerkt worden. De basis is wit met blauwgrijs, met zwarte accenten naast een aantal bestaande houten meubels. De indeling is veranderd; de eetplek en het zitgedeelte zijn gewisseld. Het stel maakt in september een start met de uitvoering van het plan.

Bron projectafbeelding

Wat vonden Marco en Amarens?

Onze woonkamer was te donker en de indeling niet optimaal, we wisten niet goed waar te beginnen om hier verandering in aan te brengen. Vivi heeft ons met haar creativiteit en kennis van zaken heel goed geholpen. Ze bewaart het overzicht en heeft onze wensen weten om te zetten in een deskundig advies. Het is prachtig geworden, we hebben er ontzettend veel plezier van, bedankt!