Marita en Rob uit Groningen

Het project

Verbouwen of verhuizen? Ze kiezen toch voor een uitbouw aan de achterkant van het huis. De keuken biedt zo ruimte voor een kookeiland en in het nieuwe gedeelte komen de eetkamertafel, opbergruimte en een leesplek goed tot hun recht. De wens van Marita en Rob was om 1 geheel van hun woonkamer en keuken te maken en dit te visualiseren, zodat we uiteindelijk tot een mooi plan zijn gekomen met kleuren en meubels die echt bij ze passen. De oude kast krijgt weer een plek en we voegen een werkplek toe, ruimte zat! Na de zomer start de verbouwing.

Bron projectafbeelding

Wat vonden Marita en Rob?

“ Boven verwachting is het plan geworden voor onze nieuwe ruimte! We vroegen Vief ons te helpen met kleuren en het creëren van een geheel. Eerst maakte ze moodboards zodat de vloer en de kleuren bij elkaar zouden passen. Deze sfeer past precies bij ons. Daarna stuurde ze ons de 3D ontwerpen en daar vonden we eigenlijk alles mooi aan, ook de okergele wand in de keuken. De kleur van ons schuurtje in de tuin adviseerde ze ook en daar kregen we al veel complimenten over. We vonden het contact met jou prettig, laagdrempelig, je was behulpzaam en daarbij erg creatief. ”