Naomi en Nico uit Groningen

Het project

Verbouwen of verhuizen? Naomi zat met de handen in het haar toen ze me belde. De ruimte vond ze te groot, de vloer te donker, er was niet genoeg sfeer en geen rust. Ook wilde ze graag haar lievelingskleur fuchsia toevoegen. Maar hoe? De grote ruimte wordt door midden gedeeld door een gestucte kast op maat met aan de ene kant deurtjes en aan de andere kant boeken. Een lekker leefhuis met 3 kleine mannen. Verder werd de keuken helemaal anders ingedeeld met een kookeiland en tegen de wand de eettafel met een zitbank.

Bron projectafbeelding

Wat vonden Naomi en Nico?

” Inderdaad wilde ik niet weg uit deze buurt maar ik voelde me niet fijn meer in ons huis. Vivi heeft een uitgebreid plan voor ons gemaakt met een nieuwe indeling en een andere meer persoonlijke woonstijl. Zelf was ik hier nooit op gekomen. Een aantal keuzes hebben we al gemaakt en begin 2019 starten we met de verbouwing. Een nieuwe vloer, nieuwe keuken, alles wordt aangepakt en vernieuwd. Ik hoop weer sfeer en rust te vinden samen met mijn man en 3 jongens. “