Nicolien en Sander uit Assen

Het project

Dit jonge stel (Nicolien en Sander) gaat samenwonen in hun nieuwbouwhuis in de wijk Kloosterveen in Assen. Ze hebben er lang naar uitgekeken en er moet nog veel geklust worden maar nog even doorzetten en dan kunnen ze verhuizen. Een compleet advies mocht ik voor en met ze maken. De kleuren waren het meest spannend voor ze, maar die gaan zoveel sfeer geven! De meubels die ze zelf hadden uitgezocht waren heel vierkant en stoer, en daar hebben we uiteindelijk meer ronde en subtiele vormen tussen geplaatst om het voor hen beide een fris en passend interieur te laten zijn.

Bron projectafbeeelding

Wat vonden Nicolien en Sander?

“ Vivi heeft ons op een zeer fijne manier geholpen bij de inrichting van onze woonkamer. Ze is erg behulpzaam, luistert goed en komt met creatieve voorstellen. Wij zijn enorm tevreden over haar interieuradvies en vonden het een prettige samenwerking. Kortom, aanrader!”