3-delige Workshop ‘Ontwerp je eigen interieur’

Voor jou?

Voor wie
Heb jij net een nieuw huis gekocht of heb je een huis en ben je niet tevreden over je interieur? Wil je heel graag zelf aan de slag met het plan onder begeleiding van een ervaren interieurstylist en lichtadviseur? Lees dan verder.

De groep
Doordat we in kleine groepjes werken kun je veel van elkaar leren en elkaar helpen. Je zult zien dat er hele verschillende woonstijlen en indelingen uitkomen en dat de andere deelnemers op hun eigen manier kijken naar jouw plan.

Praktische informatie

We gaan alle 3 de avonden 2,5 uur lang aan de slag en je werkt in een groep van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. De investering bedraagt voor het totaal € 135,- per persoon (inclusief catering en materiaal). Je kunt je zowel individueel als per groep aanmelden. Als ik je aanmelding heb ontvangen, stuur ik je meer informatie over wat je kunt verwachten en ik geef aan wat je kunt doen ter voorbereiding.

Je bent welkom bij mij thuis aan De Savornin Lohmanlaan 4 in Groningen. Wil je dat ik naar jouw favoriete locatie kom? Dat kan in overleg.

Laat alvast weten dat je belangstelling hebt voor de volgende 3-delige workshop ‘Ontwerp je eigen interieur’ in het najaar van 2018. Dan houden we je op de hoogte!

Kun je niet op bovenstaande data, laat het graag weten. Dan kijken we samen naar een passende oplossing. 

Wat gaan we doen

De 3-delige workshop vindt plaats bij ViaVief Interieuradvies in Groningen. Zij begeleidt je tijdens de 1e  en de 2e avond. De 3e avond is Marije Maat van Studio Anderlicht aan het woord. Wij vertellen jou onze kennis over woonstijl, kleuren, indeling en verlichting en dan mag je zelf aan de slag.

Avond 1 – Moodboard & Kleur
Welke materialen, kleuren en stijlen horen bij jouw karakter en manier van leven? Hoe kun je dat concreet vertalen in je interieur?
Je maakt een moodboard en een kleurenplan die de basis vormt voor jouw verdere plan.

Avond 2 – Plattegrond & Indeling
Wat kun je bereiken met de beschikbare ruimte? Hoe plaats je de meubels zo dat zicht- en looplijnen open blijven? Welke woonfuncties wil je terugzien in je interieur?
Je gaat aan de slag met de plattegrond en de indeling op schaal. Aan het einde van de avond weet jij hoe jouw in te richten ruimte het beste kan worden ingedeeld.

Avond 3 – Verlichting
Marije Maat zal uitleg geven over hoe en waar je verlichting het beste kunt plaatsen. Wat voor soort licht kun je toepassen in de ruimte en welke lamp past daar het beste bij.
Je maakt een vlekkenplan en de uitwerking hiervan vertaal je in een lichtplan.

Vragenuurtje ‘Starten als Interieurstyliste’

Voor jou?

Voor wie
Wil jij een opleiding volgen tot interieurstylist en twijfel je welke keuzes je moet maken of ben je al bezig met de opleiding/heb je deze al afgerond en wil je graag de stap zetten om voor jezelf te beginnen en weet je niet goed hoe? Lees dan verder.

Wat gaat we doen?

Je mag mij alle vragen stellen die in je opkomen. Ik weet uit ervaring dat het opstarten van een bedrijf heel spannend kan zijn. Hoe pak je zoiets aan, wat kun je best als eerste doen, hoe versla je alle beren op de weg, hoe zet je jezelf neer. Ik vind het leuk om met je mee te denken in dit proces.

Van tevoren mail je mij de vragen die jij in ieder geval aan de orde wilt hebben, zodat ik zo goed mogelijk kan inspelen op wat er in jou leeft.

Praktische informatie

Je bent welkom bij mij thuis aan De Savornin Lohmanlaan 4 in Groningen.

Meld je bij mij aan Zodra zich 3 of meer belangstellenden hebben aangemeld, prik ik een datum waarop jullie allemaal kunnen.

De kosten bedragen 40 euro per persoon en hiervoor krijg je een kopje thee of koffie met iets lekkers en alle informatie van een ervaren interieurstylist.