Binnenkijkers

Binnenkijker Marco en Amarens

WIE De bewoners zijn Amarens en Marco
WAAR Helpman, Groningen
WAT Een jaren 30 tussenwoning
WOONSMAAK Een mix van modern en design

We kijken binnen bij het stel Marco en Amarens, dat sinds een aantal jaren samenwoont in dit heerlijke huis met voor- en achtertuin. Marco woonde er al langer en zoals heel vaak wilden ook zij het interieur helemaal naar beider smaak aanpassen. Op basis van mijn interieuradvies hebben de bewoners erg hun best gedaan en veel tijd besteed aan het perfect afronden van hun interieur. Toen ik ooit binnenkwam was het een onlogisch ingedeelde ruimte met een donkere vloer. Dat is nu heel anders.

Het eetgedeelte was in de wat kleinere achterkamer vrij vol met grote meubels. Nu de tafel naar de voorkamer is verplaatst en wit is geschilderd door Amarens zelf, past deze veel beter in de ruimte. Ook de kast stond eerder op een andere plek maar biedt nu bergruimte voor  o.a. servies. De prachtige eetkamerstoelen van Tonon (Up Chair Soft Touch 907.11) zitten geweldig en zijn de lange zoektocht waard. De houten poten geven samen met de houten opbergkast toch veel sfeer aan dit strakke interieur.

Binnenkijker woonkamer Marco en Amarens

En wat denk je van de 2 enorme hanglampen? De stralen zoveel licht uit door hun transparante en ronde vormgeving. Deze beauties zijn van SectoDesign (Octo 4240). Van koffie en een krantje in de ochtend of lekker eten met vrienden in de avond, je zit er de hele dag heerlijk!

Binnenkijker woonkamer Marco en Amarens

Het doorkijkje naar de achterkamer laat zien dat het stel nu veel meer privacy heeft in het zitgedeelte. De TV heeft een mooie plek gekregen aan de schouw.

Het oude rotan stoeltje wilde Amarens heel graag behouden en de bedrukte zebraprints hebben Marco en Amarens mee terug genomen van een reis naar Afrika.

 

Foto woonkamer totaaloverzicht Marco en Amarens

Fotocredits: Stella Dekker Fotografie

You Might Also Like...