Andrea en Remko uit Groningen

Het project

Andrea en Remko twijfelden enorm over verhuizen of verbouwen. Hoe moest zo’n aanbouw er dan uitzien en werd de indeling daar wel logisch van? Door het visueel te maken krijg je zo’n mooi inzicht in hoe het gaat worden. Ruimte voor een plek voor de kinderen, een zitje met uitzicht op de tuin en een heerlijke grote hoekbank. Het kon opeens allemaal.

Ook een wens was om de beide ruimtes af te kunnen sluiten, zodat aan de keukentafel met een vriendin of vriend ook kon zonder de anderen te storen. Een stalen pui sluit nu mooi aan bij de glazen wand van de uitbouw en de kamerdeur is ook vervangen door een deur in dezelfde stijl. Door stevig maar toch vergrijsd kleurgebruik hebben ze een heel eigen look gegeven aan hun woonkamer en keuken. Gedurfd ook!

Wat vonden Andrea en Remko?

” We zijn heel erg blij met het uitgebreide interieuradvies dat Vivi voor ons heeft opgesteld. Ze heeft snel door wat onze woonstijl is en luistert goed naar onze woonwensen. Zo hebben we straks een interieur dat precies bij ons past. Omdat we geen beeld hadden van onze aanbouw, waren we heel blij met de 3D ontwerpen waardoor we echt een goed beeld van de nieuwe ruimte hebben gekregen. We hebben de keuze gemaakt om hier te blijven wonen!”