Astrid en Jan uit Groningen

Het project

Astrid en Jan hebben een nieuwbouwhuis gekocht in het plan ‘Oud Hollands Wonen’ in Leek. Omdat er een tweede kindje op komst is vonden ze het fijn om nu alvast met de inrichting aan de slag te gaan. Ze houden van licht, luchtig, Deens design. Een grote inbouwkast die plaats biedt voor de TV, een werkplek en schuifdeuren geven veel sfeer aan de kamer. Ik heb gekozen voor een indeling waarbij het zitgedeelte is gericht op de tuinkant en een aparte TV hoek maakt de indeling bijzonder. Ook voor de kinderen is voldoende ruimte om te spelen en te knutselen.

Een aantal maanden later, toen hun 2e dochter Lisa was geboren en de deadline van het sleutelmoment dichterbij kwam, maakte ik ook adviezen voor de 2 kinderkamers en de ouderslaapkamer.

Bron projectafbeelding

Wat vonden Astrid en Jan?

” We zijn heel erg blij met het uitgebreide interieuradvies dat Vivi voor ons heeft opgesteld. Ze heeft snel door wat onze woonstijl is en luistert goed naar onze woonwensen. Zo hebben we straks een interieur dat precies bij ons past. Omdat ons nieuwbouwhuis nog niet klaar is, zijn we heel blij met de 3D ontwerpen waardoor we echt een goed beeld van de ruimte hebben gekregen. We zijn zo vol vertrouwen dat we Vivi ook hebben gevraagd om een advies voor onze 3 slaapkamers te maken. “