Workshop

Workshop kleuradvies voor interieurstylistes

De workshop vindt plaats op dinsdag 24 april 2018

Ook als interieurstylist kunnen jij en ik nog wat leren over kleur. Hoe ga je om met combinaties van verschillende kleuren, met lichtinval en met donkere ruimtes?

WIE
Op het gebied van kleur ben ik uitgekomen bij Marie-Gon, ken je haar? Haar helden zijn Pippi Langkous, Jackie Kennedy en Patricia Urquiola. Ze geeft workshops voor Histor en heeft daarnaast haar interieur en fotografie opdrachten in Nederland, voor een heleboel bekende opdrachtgevers en (woon) bladen. Als ze niet in Nederland is, verblijft ze met haar man in India.

WAT
In overleg met Marie-Gon heb ik een te gek aanbod. Wij als collega stylistes kunnen bij Marie-Gon thuis in Asch (Betuwe) een hele dag een kleurworkshop volgen!

Thema’s die we gaan behandelen: – Werken met kleur in een interieur; een stukje theorie.
– Hoe maak je het echt anders?
– Hoe zorg je dat het kleurpalet bij huis, omgeving en bewoners past?

Marie-Gon heeft speciaal voor ons een mooi programma gemaakt van 10:00 – 16:00 uur met tussendoor een heerlijke lunch.
Je betaalt minimaal € 62,50 per persoon (excl. BTW) bij deelname van 8 personen en maximaal € 100,- bij 6 personen + € 12,50 per persoon voor de lunch met soep/salade/broodjes en koffie/thee met iets lekkers.

VOOR JOU?

Ben je interieurstylist/interieurontwerper en heb je net als ik zin en behoefte om een en ander bij te leren over kleur in je interieur? Dan zit je goed. Geef je snel op via info@viavief.nl , want er zijn nog 4 plekken beschikbaar.