3-delige Workshop ‘Ontwerp je eigen interieur’

Voor jou?

Voor wie
Heb jij net een nieuw huis gekocht of heb je een huis en ben je niet tevreden over je interieur? Wil je heel graag zelf aan de slag met het plan onder begeleiding van een ervaren interieurstylist en lichtadviseur? Lees dan verder.

De groep
Doordat we in kleine groepjes werken kun je veel van elkaar leren en elkaar helpen. Je zult zien dat er hele verschillende woonstijlen en indelingen uitkomen en dat de andere deelnemers op hun eigen manier kijken naar jouw plan.

Praktische informatie

We gaan alle 3 de keren 2,5 uur lang aan de slag en je werkt in een groep van maximaal 6 deelnemers. De investering bedraagt voor het totaal € 199,- per persoon (inclusief catering en materiaal).  Je kunt je zowel individueel als per groep aanmelden. Als ik je aanmelding heb ontvangen, stuur ik je meer informatie over wat je kunt verwachten en ik geef aan wat je kunt doen ter voorbereiding.

Je bent welkom bij BijRoos aan de Klinckemalaan 7 in Zuidhorn. Parkeren is gratis.

De volgende 3-delige workshop ‘Ontwerp je eigen interieur’ vindt plaats op zondagochtend in september 2021 van 10:00 – 12:30 uur.

SEPTEMBER 2021 (VOL)

Zondag 19 september
Zondag 26 september
Zondag 3 oktober

NOVEMBER 2021 

Zondag 14 november
Zondag 21 november
Zondag 28 november (14:30 – 17:00 uur)

Wat gaan we doen

Tijdens de 1e en de 2e ochtend zal Vivi je begeleiden. De 3e ochtend is Marije Maat van Studio Anderlicht aan het woord. Wij vertellen jou onze kennis over woonstijl, kleuren, indeling en verlichting en dan mag je zelf aan de slag.

Ochtend 1 – Moodboard & Kleur
Welke materialen, kleuren en stijlen horen bij jouw karakter en manier van leven? Hoe kun je dat concreet vertalen in je interieur?
Je maakt een moodboard en een kleurenplan die de basis vormt voor jouw verdere plan.

Ochtend 2 – Plattegrond & Indeling
Wat kun je bereiken met de beschikbare ruimte? Hoe plaats je de meubels zo dat zicht- en looplijnen open blijven? Welke woonfuncties wil je terugzien in je interieur?
Je gaat aan de slag met de plattegrond en de indeling op schaal. Aan het einde van de avond weet jij hoe jouw in te richten ruimte het beste kan worden ingedeeld.

Ochtend – Verlichting
Marije Maat zal uitleg geven over hoe en waar je verlichting het beste kunt plaatsen.  Wat voor soort licht kun je toepassen in de ruimte en welke lamp past daar het beste bij?
Op deze derde ochtend maak je aan de hand van je zelfgemaakte plattegrond een lichtplan voor de door jouw gekozen ruimte in je eigen huis.