Werkwijze

Hoe komen we samen tot een persoonlijk interieur dat rust en eenheid uitstraalt, is wat bij mij voorop staat in mijn werkwijze. Ik kan pas goed adviseren en begeleiden als ik precies weet wat jouw woonstijl is. Stap voor stap werken we samen verder aan dit mooie en creatieve proces. Klanten geven vaak aan dat ze zelf ook leren en verrast zijn over hun eigen enthousiasme gedurende het interieur project.

Ik zorg dus voor persoonlijk contact en duidelijkheid en bespreek graag alles goed van tevoren. Zo krijgen we een helder overzicht van al jouw wensen en de oplossingen die ik kan bieden binnen jouw budget. Hieronder lees je meer over wat je van mij kunt verwachten.

Kennismaking

Alles start met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs om samen met jou de wensen en behoeften in kaart te brengen. Ik maak een offerte waarin gespecificeerd staat wat ik ga uitwerken, het verloop van de opdracht, de werkwijze en aansluitend de kosten zodat je een goed beeld hebt van het proces. Wanneer alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag!

Presentatie

Na een tussentijdse persoonlijke afstemming, presenteer ik de opdracht aan de hand van een moodboard, een plattegrond, een 3D ontwerp en een meubeloverzicht. Ik leg uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom ik denk dat het ontwerp zo het beste tot zijn recht komt.

Follow-up

Je bent vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Natuurlijk begeleid ik je hierbij graag en ondersteun ik waar nodig. Dit kan zijn bij advies over aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering. Passend in mijn persoonlijke werkwijze kom ik graag na een half jaar terug om het resultaat te bewonderen.

☆ Toch nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake? Neem dan gerust contact met mij op! 

Werkwijze ViaVief