ik3

Over ViaVief Interieuradvies

Leuk dat je even komt kijken op mijn site! Ik laat hierop zien waar ik goed in ben en wat ik het leukst vind om te doen. Om te weten met wie je in zee gaat zal ik iets over ViaVief vertellen.

Mensen zeggen vaak over mij dat ik kleurrijk, energiek en een authentiek mens ben. Ik ben creatief, heb oog voor detail en ruimtelijk inzicht. Stylen en vormgeven is mijn passie. Het creëren van een geheel, het bij elkaar zoeken van stoffen, kleuren en materialen geeft mij elke keer weer een kick.

Negen jaar geleden werd ik uitgedaagd om naast mijn baan de eerste adviesklussen op te pakken. Mijn eigen interieuradviesbureau ViaVief was geboren; dit had ik veel eerder moeten doen! Ook volgde ik een interieuropleiding waar ik zowel theorie- als praktijkervaring heb opgedaan.

Samen met mijn vriend, ons zoontje Sebastiaan en een tweeling van 13 jaar woon ik in een licht jaren ’30 huis in de stad Groningen (Helpman). De verschillende ruimtes en de mooie authentieke elementen in huis bieden veel mogelijkheden om te experimenteren met producten en stijlen. Om mijn enthousiasme te delen en anderen te inspireren, geef ik interieurworkshops waarin je mijn liefde voor het vak terugziet.

Mensen blij maken, ze begeleiden in het proces naar een passend interieur, (van niets) iets maken, direct resultaat zien. Dat geeft mij energie. De ervaring als projectleider en adviseur kan ik goed toepassen in mijn interieuradviezen.

Mijn stijl is licht, vriendelijk, rustig, fris, eigentijds met liefde voor het authentieke. Ook maak ik heel graag gebruik van kleur, planten en bloemen.

Vivi Bolhuis
De Savornin Lohmanlaan 4
9722 HG Groningen

Samenwerkingen

Met wie ik graag samenwerk om te komen tot jouw interieurplan.