IMG_1802_500px

Over ViaVief Interieuradvies

Leuk dat je even komt kijken op mijn site! Ik laat hierop zien waar ik goed in ben en wat ik het leukst vind om te doen. Om te weten met wie je in zee gaat zal ik iets over ViaVief vertellen.

Mensen zeggen vaak over mij dat ik kleurrijk, energiek en een authentiek mens ben. Ik ben creatief, heb oog voor detail en ruimtelijk inzicht. Stylen en vormgeven is mijn passie. Het creëren van een geheel, het bij elkaar zoeken van stoffen, kleuren en materialen geeft mij elke keer weer een kick.

Zes jaar geleden werd ik uitgedaagd om naast mijn baan de eerste adviesklussen op te pakken. Mijn eigen interieuradviesbureau ViaVief was geboren; dit had ik veel eerder moeten doen! Ook volgde ik een interieuropleiding waar ik zowel theorie- als praktijkervaring heb opgedaan.

Samen met mijn vriend, ons zoontje Sebastiaan en een tweeling van 10 jaar woon ik in een licht jaren ’30 huis in de stad Groningen (Helpman). De verschillende ruimtes en de mooie authentieke elementen in huis bieden veel mogelijkheden om te experimenteren met producten en stijlen. Om mijn enthousiasme te delen en anderen te inspireren, geef ik interieurworkshops waarin je mijn liefde voor het vak terugziet.

Mensen blij maken, ze begeleiden in het proces naar een passend interieur, (van niets) iets maken, direct resultaat zien. Dat geeft mij energie. De ervaring als projectleider en adviseur kan ik goed toepassen in mijn interieuradviezen.

Mijn stijl is licht, vriendelijk, rustig, fris, eigentijds met liefde voor het authentieke. Ook maak ik heel graag gebruik van kleur, planten en bloemen.

Samenwerkingen

Wat ik al samen met anderen doe of met wie ik goede ervaringen heb:

Logo Laura's Blog

Ik schrijf een gastblog bij Laura’s blog, een online tijdschrift dat inspiratie deelt op het gebied van interieur en verbonden is met Laura’s Advies, een interieuradviesbureau dat diensten levert op het gebied van interieur en styling in Arnhem, Nijmegen en omgeving.

Logo Vier verhuur

Bij Vier Verhuur kun je terecht voor de inrichting en styling van feesten, bruiloften en evenementen. Ze verhuren unieke, hippe en kleurrijke tafels, statafels, (klap)stoelen, stretch tenten, partytenten, prikkabels, slingers, lampionnen, borden, glazen en nog veel meer mooie artikelen.

Logo Kastanje Wonen

Kastanje Wonen, al meer dan 25 jaar de meest verrassende woonwinkel in de binnenstad van Groningen. Naast banken en fauteuils tref je er ook bijzondere verlichting en betaalbare accessoires.

logo Ronald Zijlstra Fotografie

Ronald Zijlstra Fotografie maakt verrassende stijlvolle foto’s dikwijls met een lekkere portie humor. Ronald is woonachtig in Groningen en hij is gespecialiseerd in kinderfotografie, trouwfotografie, portretfotografie en interieurfotografie.

Annemarie Poorter van Thuisinstyling wil mensen graag inspireren met haar interieur styling tips. Haar specialiteit is het combineren van oud, soms zelfs afgedankt, interieur met nieuw interieur. Zij laat zien hoe je de laatste interieurtrends kunt toepassen in je eigen interieur.

FOLK conceptstore is een prachtige winkel waar je een mooie mix van design, interieur, kleding, food en papierwaren kan vinden! De producten worden met liefde uitgezocht door Tim en Anne, twee Groningse ontwerpers die hun liefde voor hun vak graag willen delen met iedereen. Je treft er spullen van Ferm Living en HAY.