Werkwijze

Hoe komen we samen tot een persoonlijk interieur dat rust en eenheid uitstraalt, is wat bij mij voorop staat in mijn werkwijze. Ik kan pas goed adviseren en begeleiden als ik precies weet wat jouw woonstijl is. Stap voor stap werken we samen verder aan dit mooie en creatieve proces. Klanten geven vaak aan dat ze zelf ook leren en verrast zijn over hun eigen enthousiasme gedurende het interieur project.

Ik zorg dus voor persoonlijk contact en duidelijkheid en bespreek graag alles goed van tevoren. Zo krijgen we een helder overzicht van al jouw wensen en de oplossingen die ik kan bieden binnen jouw budget. Hieronder lees je meer over wat je van mij kunt verwachten.

Kennismaking

Ons eerste contact is een persoonlijke of telefonische kennismaking, dat is bedoeld om samen met jou de wensen en behoeften in kaart te brengen. We bespreken het verloop van de opdracht, mijn werkwijze en aansluitend de kosten zodat je een goed beeld hebt van het proces. Op basis daarvan maak ik een voorstel waarin gespecificeerd staat wat ik ga uitwerken. Wanneer alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag!

Vervolgens starten we het proces met een uitgebreide intake bij jullie thuis, zodat jullie woonstijl helder wordt.

Presentatie

Ik presenteer de opdracht in conceptvorm aan de hand van een moodboard, een plattegrond, een kleurenplan en een 3D ontwerp. Ik leg uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom ik denk dat het ontwerp zo het beste tot zijn recht komt.

Negen van de tien keer klopt dit precies met wat jullie mooi vinden, maar waarmee je zelf niet goed tot een geheel kwam. We bespreken dit plan uitgebreid en ik werk het advies verder uit tot in detail, en vul het aan met een lichtplan en een productoverzicht. Vervolgens presenteer ik dit definitieve plan aan jullie, en laat ik je ook alle stalen zien. Ik overhandig je tevens het interieuradvies in boekvorm.

Follow-up

Je bent vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Natuurlijk begeleid ik je hierbij graag en ondersteun ik waar nodig. Dit kan zijn bij advies over aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering. Mijn jarenlange ervaring als projectleider en projectcoördinator komt hier goed van pas. Met name bij verbouwingen kan ik goed alle verschillende partijen die in jullie huis aan de slag gaan voor je coördineren. Dit scheelt je heel veel tijd en energie!

Passend in mijn persoonlijke werkwijze kom ik graag na een half jaar terug om het resultaat te bewonderen.

☆ Toch nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake? Neem dan gerust contact met mij op!