Interieurontwerp woonboerderij Kiel Windeweer

Het project

Dit enorme landhuis in de provincie kreeg een nieuwe eigenaar. Een hele klus om als werkende moeder van 2 zoons een verbouwing te coördineren. Wieke schakelde mijn hulp in en ik was blij verrast toen ik merkte wat voor heerlijk uitbundige stijl ze heeft. Ik kon helemaal los. Voor de hele benedenverdieping en de slaapkamers mocht ik een plan maken. Een prachtige nieuwe houten visgraatvloer werkt plankje voor plankje gelegd. Dit vergroot zo de sfeer en de authentieke uitstraling. Zelfs met vloerverwarming kan deze vloer goed. Een interieur waar je maar naar blijft kijken wat mij betreft, je ziet altijd weer iets nieuws!

Inmiddels heeft Vivi mij ook ontzettend goed geholpen bij de inrichting van het appartement in het achterhuis dat ik ga verhuren. Dit project wordt op dit moment uitgevoerd.

Wat vond Wieke?

“ Boven verwachting is het plan geworden voor onze nieuwe ruimte! We vroegen Vief ons te helpen met kleuren en het creëren van een geheel. Eerst maakte ze moodboards zodat de vloer en de kleuren bij elkaar zouden passen. Deze sfeer past precies bij ons. Daarna stuurde ze ons de 3D ontwerpen en daar vonden we eigenlijk alles mooi aan! Ik heb zelf een uitbundige woonstijl, houd van vintage en lekker gek en dat voelde ze heel goed aan.  We vonden het contact met jou prettig, laagdrempelig, je was behulpzaam en daarbij erg creatief. ”