Koen en Rixt uit Loppersum

Het project

Koen belde me heel enthousiast op om te vragen of ik mee wilde kijken naar zijn nieuwe huis. We besloten te gaan samenwerken om het volledig te verbouwen oude postkantoor in Appingedam logisch te gaan indelen en persoonlijk te maken, zodat ze nu al een goed beeld zouden hebben van het uiteindelijke plaatje. Voor de begane grond, eerste en tweede verdieping maakte ik een uitgebreid interieuradvies. Muren worden doorgebroken en verplaatst, een nieuwe pui naar de tuin en naar het dakterras. Wat wordt niet aangepakt en getransformeerd, kun je beter vragen. Een hele gave opdracht waar ik met veel plezier aan heb gewerkt!

Wat vonden Koen en Rixt?

“ Wij wilden heel graag inzicht in hoe ons nieuwe huis zou gaan worden. Met de visualisaties was dat mogelijk. Bij iedere nieuwe stap waren we enthousiast en bekeken we de animatie steeds weer. Het kleurgebruik is precies hoe we het graag wilden, maar zelf niet hadden kunnen bedenken. Wij zijn heel blij met het advies, de verbouwing vordert gestaag en we hopen begin 2023 in te kunnen richten.”